Ексклюзиви
середа, 20 квітня 2011 16:40

У Партії регіонів назвали "Батьківщину" "п'ятою колоною"

У Партії регіонів назвали "Батьківщину" "п'ятою колоною"

Партія "Батьківщина" є "недобросовісною і антиукраїнською політичною силою", а її керівники "навмисно провокують протистояння не лише в українському суспільстві, але й в міждержавних відносинах".

Як повідомила прес-служба Партії регіонів, про це заявив член парламентської фракції "регіоналів" Володимир Олійник, коментуючи дії представників опозиції у Верховній Раді.

"Вони діють за принципом "чим гірше – тим краще", - наголосив Олійник.

Парламентарій нагадав, що напередодні візиту керівника російського уряду "Батьківщиною" була розповсюджена заява "про нібито бажання української прокуратури допитати прем'єр-міністра Росії щодо газових угод з Тимошенко".

"Вона, як і слід було очікувати, виявилася фальшивкою. І в подальшому Генпрокуратура спростувала заяву "Батьківщини", але хвилі від кинутого цією політсилою брехні, навряд чи додали доброзичливості під час обговорення українською та російською сторонами зміни формульної ціни за газ", - сказав політик.

За словами Олійника, "неконструктивна позиція" нинішніх лідерів опозиції викликана винятково тривогою за своє подальше політичне майбутнє.

"Перші кроки влади з модернізації країни вже дають ознаки. Ще рік, і суспільство остаточно зрозуміє, що непопулярні кроки уряду були вимушеними, але вони дозволили вилікувати країну від застарілих хвороб", - вважає "регіонал".

"Це порівняння буде не на користь опозиційних партій, які сьогодні діють як "п'ята колона", – резюмував Олійник.

Нагадаємо, раніше адвокат екс-прем'єра Богдан Ференц заявив, що у рамках розслідування справи проти Юлії Тимошенко щодо укладання газових контрактів у 2009 році буде допитаний прем'єр Росії Володимир Путін.


Зараз ви читаєте новину «У Партії регіонів назвали "Батьківщину" "п'ятою колоною"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

22

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути