Ексклюзиви
вівторок, 19 квітня 2011 11:30

У БЮТ "розстріляли" уряд Азарова

У БЮТ "розстріляли" уряд Азарова

Якщо Партія регіонів візьме на озброєння досвід Китаю у боротьбі з корупцією, то практично всьому складу уряду Азарова загрожуватиме розстріл.

Як повідомила прес-служба БЮТ, про це заявив член фракції "БЮТ-Батьківщина" Остап Семерак, коментуючи підписання угоди про співпрацю між Партією регіонів та Компартією Китаю під час перебування Азарова у КНР.

"У повідомленні Кабміну йдеться про зацікавлення Азарова китайським досвідом боротьби з корупцією. Як відомо, в Китаї за такі провини розстрілюють. Тому страшно подумати, що буде, якщо цей досвід візьмуть на озброєння в Україні – "регіоналам" доведеться перестріляти чи не весь свій уряд", - наголосив Семерак.

Народний депутат також зазначив, що "жодної необхідності в підписанні цієї міжпартійної угоди в ході державного візиту не було – це звичайна самодіяльність".

За словами політика, звертає на себе увагу і рівень представництва з китайського боку, який говорить про те, що "регіонали", очевидно, "нижайше" напросилася на підписання цієї угоди.

"Адже з головою Партії регіонів Азаровим, який, як-не-як, очолює уряд країни, вів переговори не лідер КПК і не його заступник, а член постійного комітету політбюро ЦК, а "високу" міжпартійну угоду підписував аж заступник завідувача відділу ЦК КПК", - підсумував "бютівець".

Зараз ви читаєте новину «У БЮТ "розстріляли" уряд Азарова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути