Ексклюзиви
вівторок, 25 березня 2008 15:40

У НУНС зізналися, що їм пообіцяла Тимошенко за відставку Черновецького

У НУНС зізналися, що їм пообіцяла Тимошенко за відставку Черновецького
"Нунсівець" Олесь Доній в інтерв"ю "Столичним новинам" підтвердив, що голосування фракції НУНС за ухвалу про призначення виборів київського мера - обмін на голосування БЮТ за президентський варіант закону про Кабінет міністрів.

"Так воно і є. Хоча мені здається, і я про це говорив з трибуни Верховної Ради, що голосувати за перевибори Черновецького в обмін на закон про Кабмін просто неприпустимо для депутатів. Вважаю, що ми повинні вчитуватися в кожен законопроект і звіряти його і з Конституцією, і зі своєю моральністю. Абсолютно очевидно, що в даному випадку мова йде не про вдосконалення українського законодавства, а про з"ясування політичних відносин: хто в країні зараз господар? - відзначив депутат. - Інакше заради політичної доцільності ми перейдемо до бартерної схеми, а це поверне нас на початок дев"яностих років. Думаю, всі пам"ятають, що тоді було в Україні".

Окрім цього, Доній вважає, що на попередніх виборах (київського градоначальника) політичні партії "здали" Київ, тому що основні з них чомусь не висунули своїх кандидатів.

"За скільки земельних ділянок, за скільки грошей вони продали право висувати кандидатів, не знаю. Але факт, що не висунули своїх кандидатів ні "Наша Україна", ні БЮТ, ні Блок Литвина, ні Партія регіонів. Чому? Не відомо, - говорить парламентарій. - Мені здається, зараз, нарешті, політичні сили повинні показати своє обличчя і нести відповідальність за свого кандидата. Щоб потім не трапилося так, як з Черновецким: ось є мер, а хто за нього відповідає, не зрозуміло".

Зараз ви читаєте новину «У НУНС зізналися, що їм пообіцяла Тимошенко за відставку Черновецького». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути