четвер, 20 жовтня 2011 09:59

У "Нашій Україні" переконані: влада веде нас у Радянський Союз

У "Нашій Україні" переконані: влада веде нас у Радянський Союз

Євросоюз дав чіткий політичний сигнал українській владі, і цей сигнал свідчить про те, що Україна розвивається в неправильному напрямку, заявив голова політради "Нашої України" Валентин Наливайченко.

"Політичні свободи і переслідування опозиції засуджуються не просто Європейським Союзом - вони засуджуються всім цивілізованим світом. Така ситуація суперечить інтересам України та європейським прагненням нашої держави", - сказав він.

Крім того, як повідомляє прес-служба "Нашої України", голова політради партії переконаний, що наразі українська влада взяла курс на відновлення Радянського Союзу під виглядом Митного або Євразійського. "На жаль, зараз українофоби в уряді займають чільні місця. Влада набрехала на виборах. Прем'єр і віце-прем'єри взагалі нас ведуть до союзу. Те, що вони називають його замість Радянського Митним або Євразійським - це така ж КГБ-істская і радянська брехня. Це підміна державності України і розуміння вектора її розвитку", - сказав політик.

За словами Наливайченка, проблема полягає в тому, що у нинішніх урядовців до цих пір "залишилося совкове мислення". "Іноземних мов вони не знають, української мови теж не вивчили, а головне - так і не вивчили, в чому національний інтерес нашої держави. Тому пропонують Митний союз", - вважає голова політради.

При цьому він нагадав, що в Митному союзі 86,5% митних зборів йде до Москви, 5,5% - до Білорусі, решта 8% - до Казахстану. "Це як раніше був Держплан - коли все збиралося в Москві і потім на партійну бюрократію розподілялося. Ми проти відновлення таких союзів", - підкреслив Наливайченко.

У той же час він зазначив необхідність продовжувати європейський шлях розвитку України. "Наші українські підприємства зацікавлені у пошуку нових ринків збуту. Ми за запровадження зони вільної торгівлі з ЄС, щоб підняти рівень життя наших людей. Ми також не проти розширення російських ринків збуту - але нехай спочатку Росія зніме обмеження на поставки української продукції на свій ринок" , - підкреслив представник "Нашої України".

Зараз ви читаєте новину «У "Нашій Україні" переконані: влада веде нас у Радянський Союз». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

21

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути