вівторок, 20 листопада 2012 06:11

У Львові спочатку будують пам'ятники Бандері з бюджету міста, а потім скаржаться, що грошей немає - "регіонал"

У Львові спочатку будують пам'ятники Бандері з бюджету міста, а потім скаржаться, що грошей немає - "регіонал"
Фото: ukranews.com

У Львові скаржаться, що грошей не вистачає на виплати зарплат, оскільки ці гроші з бюджету міста направляють на виплати ветеранам УПА та спорудження пам'ятників Степанові Бандері.

Про це в ефірі "5 каналу" повідомив нардеп-"регіонал" Олег Царьов.

"Я депутат-мажоритарник у Дніпропетровській області, і у нас в Дніпропетровській області таких проблем немає. Керівники на місцях повинні нести персональну відповідальність за виплату зарплати, і бюджетників і працівників комунальних підприємств", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Литвин пропонував внести спільний законопроект по перевиборам, проте було складно це зробити - Яворівський

За його словами, що знаючи щороку бюджет міста, влада повинна ним розумно розпоряджатися. "Кожен рік кожен рівень місцевого самоврядування, кожне місто, кожна область повинні знати, який бюджет вони будуть отримувати. Якщо це дотаційний регіон, він повинен розуміти, що в наступному році він отримає менше грошей. У нас виходить по-іншому", - зазначив політик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яворівський каже, що запропонував "разовий" законопроект для переголосування на проблемних округах

Крім того він вважає, що у Львові є проблеми з виплатами зарплат, оскільки в цьому місті споруджують пам'ятники Бандері: "Якщо ми візьмемо жителів Львова, які будують на гроші, які перераховують з державного бюджету на пам'ятники Бандері, або виплачують пенсії і допомогу ветеранам УПА, адже цього не роблять в Дніпропетровській області. А потім кажуть, що не вистачає грошей".

Зараз ви читаєте новину «У Львові спочатку будують пам'ятники Бандері з бюджету міста, а потім скаржаться, що грошей немає - "регіонал"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

89

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути