середа, 11 травня 2011 17:55

У Луценка цілий "букет" хвороб : Журналісти знайшли довідку з діагнозом (ТЕКСТ)

У приймальні головного лікаря Київської міської клінічної лікарні швидкої медичної допомоги журналісти виявили лист-довідку про стан зоров'я екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка.

Як повідомив кореспондент Gazeta.ua, у документі зазначено, що Луценко поступив до лікарні 10 травня в середньому важкому стані.

"У Юрія Луценка хронічний панкреатит, стадія загострення; хронічний гастродуоденіт, нейроциркуляторна дистонія, кардіальний тип, цукровий дібет ІІ типу", - йдеться у довідці.

Також зазначено, що "на даний час хворий потребує лікувального режиму, бажано обмежити побачення для зменшення психологічних навантажень".

Довідка підсисана головним лікарем Ткаченком і направлена слідчому Генпрокуратури з особливо важливих справ Войченку.

Після того, як копію документа показали прес-секретарю Люценка, вона зателефонувала дружині його дружині Ірині Луценко і почала цитувати зміст документа.

У цей час з лікарні вибіг лікар і вирвав листок з рук журналістів.

Наразі журналісти і нардепи, які перебувають біля лікарні, чекають повідомлення від Юлії Тимошенко, яка спілкується з головлікарем.

Нагадаємо, сьогодні раніше брат екс-міністра Сергій Луценко повідомив, що лікарі оголосять діагноз Юрія Луценка до кінця тижня.

Зараз ви читаєте новину «У Луценка цілий "букет" хвороб : Журналісти знайшли довідку з діагнозом (ТЕКСТ)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути