середа, 11 травня 2011 16:27

У лікарні, де перебуває Луценко, влаштували "маски-шоу"

У лікарні, де перебуває Луценко, влаштували "маски-шоу"

Відділення гострих отруєнь Лікарні швидкої допомоги, в якому перебуває колишній міністр внутрішніх справ Юрій Луценко, ретельно охороняють представники правоохоронних органів.

Як повідомив кореспондент Gazeta.ua, близько 16-ї години люди у чорних костюмах із масками на обличчях виштовхали журналістів із коридору під відділенням гострих отруєнь і зачинили двері до нього. Пояснили це тим, що нібито преса заважає вивезти хворого.

До епіцентру подій підбігли народні депутати від "Народної самооборони" Тарас Стецьків та Юрій Гримчак, а також брат Юрія Луценка Сергій.

Останній зазначив, що зараз дружина екс-міністра Ірина Луценко перебуває у прокуратурі і вимагає надати дозвіл пройти у палату до чоловіка. За словами Сергія Луценка, вона не піде з генпрокуратури, поки не отримає позитивної відповіді на своє прохання.

У цей час Гримчак намагався відкрити зачинені правоохоронцями двері, але проте спроба завершилася невдало. Стецьків назвав дії правоохоронців порушенням прав людини

Зараз під дверима відділення чатують кілька десятків журналістів разом із нардепами.

Стан здоров'я Луценка невідомий. Його брат зазначив, що він вже другий день не знає, як той почувається.

Також стало відомо, до Лікарні швидкої допомоги має під'їхати екс-прем'єрка Юлія Тимошенко. Вона і нардепи вимагатимуть зустрічі з головлікарем.

Зараз ви читаєте новину «У лікарні, де перебуває Луценко, влаштували "маски-шоу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути