Ексклюзиви
середа, 11 травня 2011 17:06

Тимошенко погрюкала у двері лікарні, де лежить Луценко

Тимошенко погрюкала у двері лікарні, де лежить Луценко

До Київської міської клінічної лікарні швидкої медичної допомоги, де перебуває екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко, прибула екс-прем'єрка Юлія Тимошенко.

Вона повідомила, що вимагатиме від лікарів разом із нардепами "показати Луценка і дізнатися, чи він живий".

Вона погримала у двері відділення гострих отруєнь, де перебуває колишній глава МВС, але реакції зсередини жодної не було - двері ніхто не відчинив. Тимошенко заявила, що це є порушенням прав людини. Вона пообіцяла спробувати поспілкуватись із головним лікарем.

Проте, коли журналісти пішли з відділення, двері відчинились і туди почали пропускати працівників правоохоронних органів і медперсонал.

Як відомо, Юрія Луценка охороняють представники правоохоронних органів. Сьогодні близько 16-ї години люди у чорних костюмах із масками на обличчях виштовхали журналістів із коридору під відділенням гострих отруєнь і зачинили двері до нього. Пояснили це тим, що нібито преса заважає вивезти хворого.

"З депутатами та журналістами стоїмо біля палати Ю.Луценко.Велика кількість бійців МВС в масках не дають його побачити навіть здалеку", - написала Тимошенко в своєму останньому повідомленні у мережі Twitter.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко погрюкала у двері лікарні, де лежить Луценко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

39

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути