Ексклюзиви
середа, 11 травня 2011 17:01

Лікарі оголосять діагноз Луценка лише у кінці тижня

Лікарі оголосять діагноз Луценка лише у кінці тижня

Діагноз екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка, що вже тривалий час залишається невідомим, оголосять до кінця цього тижня.

Про це заявив його брат Сергій Луценко після спілкування з лікарями Київської міської клінічної лікарні швидкої медичної допомоги, передає кореспондент Gazeta.ua.

У свою чергу, народні депутати від "Народної самооборони" Юрій Гримчак і Тарас Стецьків, які зараз перебувають у лікарні, зазначили, що вони отримали необхідну інформацію від лікарів. За їхніми словами, головний лікар порадив Луценку, який не їсть уже протягом 20 днів і схуд на 20 кг, не вставити різко із ліжка. Гримчак і Стецьків запевнили, що метою їхнього перебування в лікарні було отримання інформації про стан здоров'я Луценка, а не побачення з ним.

Парламентарії додали, що планують поїхати до прокуратури, де зараз перебуває дружина екс-міністра Ірина Луценко з метою отримання там дозволу на відвідування хворого.

До лікарні вже прибув нардеп від НУ-НС Володимир Ар'єв. Зараз очікується приїзд туди екс-прем'єрки Юлії Тимошенко.

Раніше повідомлялося, що правоохоронці силою витіснили журналістів з коридору відділення гострих отруєнь, де перебуває Луценко.

Зараз ви читаєте новину «Лікарі оголосять діагноз Луценка лише у кінці тижня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути