Ексклюзиви
середа, 11 лютого 2009 20:14

У БЮТ обурені, що Ющенко не дав Тимошенко виступити

У БЮТ обурені, що Ющенко не дав Тимошенко виступити
Коаліція у Верховній Раді не допустить перегляду укладених угод щодо газу, не дозволить ставити під загрозу енергетичну безпеку України та створювати напруження у відносинах між Україною та Росією.

Про це йдеться в заяві коаліції за результатами засідання Ради нацбезпеки та оборони, яку поширила прес-служба БЮТ.

В заяві сказано, що "РНБО повністю вийшла за межі своєї компетенції, порушила норми Конституції та Закону про Кабмін, намагаючись провести ревізію газових угод, укладених між господарюючими суб"єктами України та Росії".

Коаліція вважає, що "РНБО перетворилась на захисника корупційних схем у сфері газопостачання, обслуговування інтересів зацікавленої групи високопосадовців, які створювали умови для діяльності тіньових посередників".

В заяві висловлюється обурення, "неаргументованими звинуваченнями президентом Кабміну з приводу укладених угод про газопостачання України, тоном виступів учасників засідання та позбавленням можливості виступити прем"єр-міністру", передає Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «У БЮТ обурені, що Ющенко не дав Тимошенко виступити». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути