середа, 15 жовтня 2008 13:21

Тимошенко візьме у першу п"ятірку Луценка, Гриценка і Кличка

Фракція БЮТ планує узяти під своє крило політиків, які розчарувалися в Президентові, з НУНС, хоча їх номери у виборчому списку - поки загадка навіть для бютівців, пише "Газета 24".

Сумніву не викликає лише той факт, що перше і друге місце дістанеться Юлії Тимошенко і її правій руці Олександру Турчинову.

Джерело газети 24 не уточнило, чи змусять посунутися з почесного третього номера віце-спікера Миколу Томенка, але натякнуло: у списку своєї політсили Тимошенко хоче бачити Юрія Луценка, Анатолія Гриценка і Віталія Кличка. А фігурам такого рівня негоже пропонувати місця на галерці.

Крім того, на участь в двадцятці списку БЮТ також претендуватимуть лідер Народного руху Борис Тарасюк і глава ХДС Володимир Стретович.

Переговори про своє місце в БЮТ веде і лідер Європейської партії Микола Катеринчук, паралельно обговорюючи можливість союзу з блоками Кличка і Литвина.

А ось хто вже остаточно визначився з фаворитами свого списку, так це Партія регіонів. Її лідер Віктор Янукович напередодні заявив, що перша десятка ПР вже сформована, проте буде озвучена лише на з"їзді 24 жовтня. З чуток, перші п"ять місць в списку цілком прогнозовані: їх займуть Віктор Янукович, Борис Колесников, Ганна Герман, Інна Богословська і Юрій Бойко.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко візьме у першу п"ятірку Луценка, Гриценка і Кличка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути