пʼятниця, 26 вересня 2008 13:00

Тимошенко випереджає Януковича в президентській гонці

23,6% опитаних центром соціальних досліджень "Софія" готові проголосувати за прем"єр-міністра, лідера блоку свого імені Юлієві Тимошенко на президентських виборах. Про це свідчать результати опитування. Респондентам запропонували відповісти на запитання, за кого б вони проголосували, якби в найближчу неділю відбулися вибори президента.

23,1% опитаних проголосували б за лідера Партії регіонів Віктора Януковича. 6,5% - за діючого президента Віктора Ющенко.

5,4% - за лідера Комуністичної партії Петра Симоненка.

4,4% - за голову Народної партії Володимира Литвина,

4,3% - за голову Верховної ради Арсенія Яценюка.

По 1,4% підтримки одержали депутат Ради від фракції Блоку "Наша Україна - Народна Самооборона", екс-міністр оборони Анатолій Гриценко, а також лідер ПСПУ Наталя Вітренко.

1,2% - проголосували б за мера Києва Леоніда Черновецького.

10,1% респондентів не прийняли б участі у виборах, 5,5% - проголосували б проти всіх, 4,6% - віддали б свій голос іншому кандидатові.

8,5% опитаних не змогли відповісти.

Опитування проводилося з 9 по 17 вересня, було опитано 2 005 респондентів віком від 18 років по всій території України, статистична погрішність вибірки не перевищує 2,2%.

19 вересня Центр соціологічних і політологічних досліджень оприлюднив результати соціологічного дослідження, які показали, що Тимошенко обходить Януковича і Ющенка в президентській гонці.

Сьогодні Ганна Герман заявила, що можливе створення коаліції фракцій Блоку "Наша Україна - Народна Самооборона", Блоку Юліи Тимошенко і Блоку Литвина є гарантією перемоги лідера ПР Віктора Януковича на виборах президента в 2010 році.

 

За матеріалами: Дело.

 

 

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко випереджає Януковича в президентській гонці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути