неділя, 23 серпня 2009 14:29

Тимошенко просить поважати Україну, хоч зараз і не легко

Тимошенко просить поважати Україну, хоч зараз і не легко

Прем"єр-міністр України Юлія Тимошенко привітала співвітчизників з Днем незалежності України.

"Нашій новітній державі, нашій рідній Україні виповнюється 18 років. Це - вік повноліття. Це означає, що у вільній, незалежній, демократичній Україні виросло нове покоління українців, а нова Україна сталась, затвердилась і відбулася. Ніхто і ніколи більше не поставить під сумнів існування України, української нації, українського народу", - йдеться в привітанні, оприлюдненому на офіційному сайті українського уряду в неділю.

Прем"єр відзначила, що сьогодні Україна переживає не кращі часи за 18 років незалежності, оскільки світова фінансова криза не обійшла її стороною. "Але я переконана: це хоч і прикре, але тимчасове явище", - підкреслила вона.

"Прошу вас: вірте в Україну, любіть її, поважайте свою державу, навіть якщо вам сьогодні нелегко. Адже вона у нас одна", - відзначила Тимошенко.

В неділю в Україні проходять урочистості з нагоди Дня державного прапора, а в понеділок, 24 серпня, країна відзначить 18-річчя своєї незалежності.

Інтерфакс-Україна

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко просить поважати Україну, хоч зараз і не легко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути