субота, 09 квітня 2011 12:23

Тимошенко запропонувала Януковичу варіант герба на вертольот

Тимошенко запропонувала Януковичу варіант герба на вертольот

Лідер партії Батьківщина Юлія Тимошенко запропонувала свій варіант герба для вертольота Президента України Віктора Януковича.

"Герб для нового вертольота вождя", - пише Тимошенко на своїй сторінці на Twitter.

Нагадаємо, на Парковій алеї в Києві буде побудований вертолітний майланчик, що представлятиме 11-метровий будинок. На ньому зможуть розміщуватися 3-4 вертольота. Під вертолітним майданчиком будуть знаходитися приміщення для технічного персоналу, диспетчерської та стоянки. Передбачається також будівництво естакади на вулицю Грушевського. Будівництво імовірно обійдеться в 60 млн. грн.
Другий майданчик будується в Шевченківських місцях - у селі Пекарі Канівського району Черкаської області. Компанія-забудовник отримає майже 87 млн. грн із коштів державної підтримки.

В авіапарку президента вже з'явився вертоліт представницького класу Agusta Westland-139. За деякими даними, вартість повітряного судна – близько $ 17 млн. Борт спільного виробництва Італії та США вважається Ferrari серед вертольотів.

Раніше Ганна Герман заявила, що не бачить нічого поганого в будівництві вертолітних майданчиків у Києві. Радник президента запевняє: вертолітними майданчиками в Києві будуть користуватися всі українці.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко запропонувала Януковичу варіант герба на вертольот». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути