Ексклюзиви
пʼятниця, 08 квітня 2011 11:21

У Януковича пророкують нову хвилю звільнень у владі

У Януковича пророкують нову хвилю звільнень у владі

Глава Адміністрації президента України Сергій Льовочкін прогнозує нові кадрові ротації у зв'язку з проведенням адміністративної реформи.

"Кадрові зміни безумовно будуть", - сказав чиновник.

За його словами, нещодавні кадрові перестановки в Адміністрації президента були проведені в рамках адміністративної реформи.

"Сьогодні президент ставить дуже жорсткі вимоги перед усіма держорганами у питанні модернізації України та ефективного управління. Якщо хтось не впорається з цією роботою, безумовно, будуть проводитися кадрові ротації", - стверджує глава Адміністрації президента.

У той же час, говорячи про ймовірність відставки глави Кабміну Миколи Азарова, він зазначив, що вважає прем'єра професіоналом.

"Прем'єр-міністр - один з найпрофесійніших державних діячів в Україні. Під керівництвом Миколи Азарова Кабмін ефективно пройшов 2010-й і стабілізував ситуацію в країні", - підкреслив Льовочкін.

На зауваження про те, як консерватор Азаров може проводити реформи, глава адміністрації президента відповів лаконічно: "Життя покаже".

Як відомо, на початку квітня в Адміністрації президента відбулися скорочення і кадрові перестановки.

Зараз ви читаєте новину «У Януковича пророкують нову хвилю звільнень у владі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути