Ексклюзиви
вівторок, 05 квітня 2011 22:03

Герман та заступників звільнено і перепризначено

Герман та заступників звільнено і перепризначено

У звязку з системним реформуванням структури державної влади у вівторок, 5 квітня, президент Віктор Янукович звільнив з посади заступника адміністрації президента Ганну Герман. Звільнено з посади і першого заступника глави адміністрації Олену Лукаш.

Низкою указів  були звільнені заступники адміністрації Андрій Гончарук, Юрій Ладний, Андрій Портнов, Марина Ставниійчук, Олег Рафальський та Станіслав Скубашевський.

При цьому Скубашевського і Рафальського було указами президента перепризначено на посади заступників глави адміністрації. Інші колишні заступники - Герман, Гончарук, Портнов, Лукаш, Ладний і Ставнійчук - призначені радниками Януковича.

Крім того, Герман стане керівником Головного управління з гуманітарних і суспільно-політичних питань адміністрації президента.

Гончарук очолить Головне управління з питань міжнародних відносин, а Портнов - Головне управління з питань судоустрою адміністрації президента.

Ладний призначений керівником Головного управління Державного Протоколу та Церемоніалу адміністрації президента.

В свою чергу Лукаш призначена представником президента у Конституційному Суді, а Ставнійчук - керівником Головного управління з питань конституційно-правової модернізації адміністрації президента.

Раніше Народний депутат з групи "Реформи заради майбутнього" Тарас Чорновіл уже передбачав звільнення заступника голови Адміністрації президента Ганни Герман. Чорновіл припускав, що причиною звільнення Герман з посади голови АП може бути її конфлікт з Льовочкіним.

Нагадаємо, Янукович підписав укази про скорочення апарату адміністрації президента і Ради національної безпеки і оборони.

Раніше глава АП Сергій Льовочкін наголошував, що адміністративна реформа торкнеться і адміністрації президента.

Зараз ви читаєте новину «Герман та заступників звільнено і перепризначено». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути