вівторок, 05 квітня 2011 19:11

Януковичу запропонували поставити у кабінеті велику кнопку

Януковичу запропонували поставити у кабінеті велику кнопку

На честь річниці перебування у владі Кабінету міністрів Миколи Азарова слід подарувати великі окуляри, а в кабінеті президента Віктора Януковича - поставити велику кнопку, аби він, натиснувши на неї, міг власноруч приймати необхідні закони.

Про це заявив народний депутат від НУ-НС Володимир В'язівський.

Зокрема, відповідаючи на запитання про те, що він очікує від виступу Януковича у Верховній Раді, В'язівський сказав, що, якби звернення глави держави було 1 квітня, то "всі б дружно посміялись".

"Але 1 квітня у нас розтягнулось вже на другий рік його президентства. Усе, що він пропонував, як кандидат у президенти, має тепер інший вигляд. Я тепер на всі теле-радіоефіри ходжу з програмою кандидата Януковича. І на будь-яке запитання щодо нинішньої ситуації в країні цитую його програму. Після цього стає очевидним, що усе абсолютно не так виконується чи то Кабміном, чи то самим президентом", - зазначив "нашеукраїнець".

Політик припустив, що Янукович у Верховній Раді говоритиме про те, що колись обіцяв у своїй виборчій програмі.

"Зараз йде збій між Банковою і Чечетовим. Президенту так і хочеться подарувати велику кнопку - мав би її у себе в кабінеті, сам законопроект подав, сам на кнопку натиснув і відразу на виході підписав. Бо видно, що у них мобільний зв'язок погано працює, що Чечетов збої дає, що не так голосують", - пожартував В'язівський.

За його словами, простежується певна "нелогічність дій сьогоднішньої влади".

"Мабуть, це - некомпетентність", - резюмував парламентарій.

Нагадаємо, 7 квітня президент Віктор Янукович виступить у парламенті зі щорічним посланням про внутрішнє і зовнішнє становище України.

Зараз ви читаєте новину «Януковичу запропонували поставити у кабінеті велику кнопку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

22

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути