вівторок, 05 квітня 2011 12:39

Янукович може звільнити Герман

Янукович може звільнити Герман

Народний депутат з групи "Реформи заради майбутнього" Тарас Чорновіл вважає, що заступника голови Адміністрації президента Ганну Герман скоротять.

Про це він сказав у коментарі журналістам у Верховній Раді.

"Доки я не побачу з живим підписом на сайті відповідний указ до кінця вірити не буду. Вже стільки було розмов про скрочення як у президента на столі лежить підписаний, але не оприлюдений указ про звільнення Хорошковського...Хоча скорочення більше ніж реальне. Недарма Сергій Льовочкін кілька місяців тому дуже жорстко заявляв, що в нього в адміністрації буде лише три заступники, хоча їхнє число зростає. Вже й Ставнійчук призначили. Але думаю під цю його заяву Адміністрацію скоротять",-зауважив депутат.

Чорновіл припускає, що причиною звільнення Герман з посади голови АП може бути її конфлікт з Льовочкіним.

"Плюс у неї не зовсім зрозумілі функції. Коли у президента не було прес-секретаря, було зрозуміло, що вона має робити, а так-гуманітарна політика завалена. Побачити вплив АП в цій сфері важко", - наголосив політик.

Він зауважив, що зараз АП керує усією владою.

"Якщо ти відповідаєш за певні функції при президентові, тоді ти маєш сказати, що президент або підтримає Табачника обома руками, обнімає його і ніколи проти нього не виступає, або ти маєш підготувати президенту рішення, щоб він кардинально змінив ситуацію", - резюмував Чорновіл.

Між тим за інформацією ЗМІ звільнені будуть Ганна Герман, Олена Лукаш, Юрій Ладний, Андрій Гончарук, Андрій Портнов, Марина Ставнійчук.

Передбачається, що вони будуть переведені на іншу роботу. Так Марина Ставнійчук може стати радником президента - керівником Головного управління. У радники пророкують і Олену Лукаш.

Зараз ви читаєте новину «Янукович може звільнити Герман». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути