Ексклюзиви
четвер, 07 квітня 2011 22:46

З вертолітного майданчика Януковича літатимуть за хворими

З вертолітного майданчика Януковича літатимуть за хворими

Вертолітний майданчик для президента Віктора Януковича, який будують у Києві, будуть використовувати і для інших вертольотів.

Про це сьогодні ввечері в ефірі "5 каналу"  сказала радник глави держави Ганна Герман.

" Те, що збудували на землі, ще жодна людина з собою в могилу не забрала. Все, що ми будуємо, залишається для тих, хто приходить після нас. Нинішній президент не вічний, це залишиться іншим. Будуть використовувати цей майданчик для інших цілей. Наприклад, хтось захворів і його треба терміново доставити з центру міста до лікарні. Всі будуть ними користуватися. Буде вертоліт "швидкої допомоги", вертоліт МНС. Це буде місце, де можна буде посадити терміново гвинтокрил за нагальної потреби", - розповіла вона.

Радниця президента радіє, що будується багато об'їзних мостів, вертолітні майданчики.

"Все це залишиться в Україні. Все, що збудоване, а не вкрадене, не вивезене на чужинські острови, залишиться для тих, хто прийде після нас. Я дуже тішуся, що в Україні будується і є за що будувати", - зазначила вона.

Герман наголосила, що "у жодній країні, і в Україні теж, не було, немає і не буде президента, який буде їздити на метро. На щастя, чи на жаль, це вже як хто сприймає".

"Президент мусить швидко пересуватися. Наприклад, до нас 26 квітня на 25 років Чорнобиля приїде багато президентів. Вони будуть літати і з Чорнобиля до Києва, і до Канева. Мусимо тих людей прийняти . Україна повинна мати і аеропорти, і вертолітні майданчики, і гарні палаци. Маріїнський палац потрібно від реставрувати, щоб країна не ганьбилася. Мистецький арсенал треба добудувати, і "Лікарню майбутнього", яку пані Ющенко мріяла збудувати. Гроші зібрала, але, на жаль, не збудувала", - нагадала чиновниця.

Герман не бачить "нічого злого" у будівництві майданчика. За її словами, погано, коли гроші вимиваються і вивозяться на острови.

"Коли Україну обкрадають, як Лазаренко, як Тимошенко. Повивозила гроші і сьогодні каже, що гола, боса і простоволоса", - обурилась вона.

Зараз ви читаєте новину «З вертолітного майданчика Януковича літатимуть за хворими ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути