Ексклюзиви
четвер, 03 березня 2011 22:32

Будівництво вертолітного майданчика для Януковича обійдеться у 86 млн.грн

Будівництво вертолітного майданчика для Януковича обійдеться у 86 млн.грн
ТОВ "Завод "Майстер-профі Україна" (Дніпропетровськ) обрано за процедурою закупівлі у одного учасника для будівництва вертолітного майданчика з пасажирським терміналом і під'їзною дорогою у с. Пекарі Канівського району Черкаської області.
Про це повідомляється у ""Віснику державних закупівель" № 25/4 за 28 лютого. Згідно з повідомленням, замовником робіт є ДП "Льодові арени", розпорядником - Національне агентство з питань підготовки і проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу. Вартість контракту - 86 млн. 968,3 тис. грн. (з ПДВ).
Джерело фінансування - кошти державної підтримки. Пасажирський термінал запланований з пропускною спроможністю п'ятдесят пасажирів на годину. Зазначимо, що ТОВ "Завод "Майстер-профі Україна" є одним з трьох генпідрядників, задіяних у реконструкції НСК "Олімпійський".
Як повідомлялося, раніше віце-спікер парламенту Микола ТОМЕНКО стверджував, що на будівництво вертолітного майданчика для Президента Віктора ЯНУКОВИЧА у Каневі виділено 2,6 млн. грн. державних коштів.
Зараз ви читаєте новину «Будівництво вертолітного майданчика для Януковича обійдеться у 86 млн.грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути