пʼятниця, 28 січня 2011 14:14

Тимошенко пропонує прокурорам засунути ноші у вертоліт Януковича

Тимошенко пропонує прокурорам засунути ноші у вертоліт Януковича

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко відкидає звинувачення влади щодо закупівлі медичних автомобілів за завищеною ціною.

Про це вона завила на прес-конференції.

За її словами, одна з австрійських компаній під час укладання угоди запропонувала закупити автомобілі по 15 тисяч євро за кожен, "а після додаткових переговорів ціну було знижено до 12,5 тисяч євро".

"Тобто, іншими словами, єдиний визначений Австрією постачальник не завищив ціну, а дав знижку Україні. Крім того, між компанією "Vamed" і державою Україні жодного посередника не було. І, наскільки мені відомо, компанія надала всю цю інформацію у письмовому вигляді Генпрокуратурі", - сказала лідер БЮТ.

Коментуючи звинувачення про те, що закуплені автомобілі не відповідали технічним характеристикам машин "швидкої допомоги", Тимошенко зазначила, що "про закупівлю "швидких" і не йшлося".

"Мова йшла про транспорт, який довозить лікаря та фельдшера до хворого, і, в крайньому випадку, заднє сидіння автомобіля може бути розкладено для перевезення важких хворих", - сказала вона.

Лідер БЮТ також прокоментувала звинувачення щодо використання відповідних автомобілів в рамках передвиборчої агітації за рахунок написів "Програма уряду Тимошенко для сільської медицини".

"Я хочу публічно пообіцяти президенту Януковичу: якщо вони приймуть цей закон (про перерозподіл бюджетних коштів) і закуплять ще 10 тисяч машин для села, ми за рахунок грошей партії "Батьківщина" на кожній машині напишемо, що це програма уряду Януковича для сільської медицини. Я власноручно буду ці наклейки розклеювати", - сказала вона.

Водночас, на даний момент Тимошенко запропонувала Януковичу наклеїти відповідну наліпку на своєму новому вертольоті та "на кожній новій платіжці по житлово-комунальних послугах".

"Коли я вчора дивилася сюжет, де прокурори з трудом запихали ноші в транспортний засіб, який для цього не призначений, я просто подумала, як їм все ж таки припекло дискредитувати мене особисто, якщо прокурори з ношами носяться біля машини", - сказала Тимошенко, запропонувавши прокурорам засунути ноші у вертоліт Януковича.

Нагадаємо, у Генеральній прокуратурі України заявляють, що закуплені урядом Юлії Тимошенко автомобілі швидкої допомоги використовувалися нею з метою власного піару під час президентської кампанії.

Українська правда

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко пропонує прокурорам засунути ноші у вертоліт Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

25

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути