пʼятниця, 08 квітня 2011 11:56

У Партії регіонів повідомили час завершення реформ Януковича

У Партії регіонів повідомили час завершення реформ Януковича

Протягом 2011 року в Україні завершаться адміністративна, пенсійна і судова реформи.

Про це в ефірі "5 каналу" сказав член парламентської фракції Партії регіонів, представник президента у Верховній Раді Юрій Мірошниченко, повідомляє прес-служба Партії регіонів.

За його словами, у своєму зверненні до Верховної Ради президент Віктор Янукович визначив середньострокові перспективи України.

"Своє найближче і ненайближче майбутнє, я думаю, кожна людина будує сама, а держава цьому сприяє . Президент визначив не лише далеку перспективу, але й середньострокову – те, що очікується в якості модернізації реформ на цей рік. Ви знаєте, вже почалася адміністративна реформа, і вона буде продовжуватись. На 2-3 квартали намічено реформування місцевих державних адміністрацій", - зазначив Мірошниченко.

За його словами, протягом 2011 року будуть завершені адміністративна, судова та податкова реформи, пенсійна та ціла низка інших соціальних та економічних реформ.

Також будуть здійснені принципові кроки у рамках земельної реформи.

Крім того, він зазначив, що вже розпочалась дерегуляція і до кінця 2011 року буде значно спрощено доступ до всіх ринків України для того, щоб інвестори почувались комфортно.

"Дерегуляція вже теж розпочалась, але буде продовжуватись, і до кінця 2011 року буде значно скорочено кількість дозволів, щоб підприємці, інвестори почувалися комфортно. Звісно, це реформа освіти, на якій особливо наголошував президент, підкреслюючи, що освіта – це той потенціал, який дозволить Україні бути сучасною в ХХІ столітті", - повідомив Мірошниченко.

Зараз ви читаєте новину «У Партії регіонів повідомили час завершення реформ Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути