четвер, 07 квітня 2011 13:19

Януковичу потрібні ресурси і земля без людей - Тимошенко

Януковичу потрібні ресурси і земля без людей - Тимошенко

Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко вважає, що під час щорічного послання президент Віктор Янукович не сказав нічого з того, що очікували українці.

Про це вона сказала на брифінгу у Раді.

"У мене виникло перше враження, що за змістовністю, драматизмом, напруженістю, усвідомленістю того, що говорилося це було не цікавіше ніж заставка на каналі Рада. Усім зрозуміло, що сьогодні важка економічна та соціальна ситуація. Від президента очікували відповіді на питання: як боротися з інфляцією, як зробити так, щоб сьогодні малий бізнес не втрачав робочі місця, щоб наші пенсіонери після виплати вартості житлово-комунальних послуг мали б можливість щось залишити собі на їжу", - зазначила Тимошенко.

Вона наголосила, що президент не прозвітував щодо виконання своєї передвиборної кампанії.

"Ми почули речі, які в цьому виступі мали певне значення для президента. Багаторазово пролунало слово ресурс-земельний, фінансовий, промисловий, пенсійний, трудовий, людський. Склалося враження, що це була доповідь не лідера нації, людини, яка дбає про національні інтереси, а виступ продавця, який одночасно і продає і купує ключовий ресурс держави. Це все нагадує всім блокбастери, коли інопланетяни прилітають на іншу планету. Їм потрібні ресурси, земля, однак без людей", - наголосила екс-прем'єр.

"Виникає таке враження, що вони користуються певним історичним досвідом. Римські полководці, коли вигравали війну у країни, на три дні віддавали її на розграбування та гвалтування своїм легіонерам. У мене склалося враження, що Янукович та його оточення просто виграли у країни війну і тепер вимагають сатисфакції. Відмінність від історичних прикладів полягає в тому, що Україну не на три дні віддали легіонерам-"регіоналам", а на 5 років", - підкреслила лідер "Батьківщини".

Тимошенко впевнена, що у Януковича немає стратегії розвитку держави і він далекий від державного бачення.

Нагадаємо, що президент Віктор Янукович виступив сьогодні з посланням про зовнішню та внутрішню політику.

Зараз ви читаєте новину «Януковичу потрібні ресурси і земля без людей - Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути