четвер, 15 березня 2018 17:22

Тимошенко посувають - мережі про Савченко і теракт

Тимошенко посувають - мережі про Савченко і теракт
"Савченко готують у другий тур президентських виборів. Тимошенко варто задуматись", - пише публіцист Сергій Руденко. Фото: EPA/UPG

Генеральна прокуратура надіслала у Верховну Раду подання на притягнення позафракціного народного депутата Надії Савченко до кримінальної відповідальності, затримання і арешт.

Генпрокурор Юрій Луценко заявив, що Савченко готувала теракт у будинку парламенту із застосуванням міномету і автоматів.

Gazeta.ua пропонує реакцію соцмереж.

"Мета проста. Надя повинна відібрати у Юлі не менше 10% голосів, не давши їй увійти до другого туру. Її завдання - стати новою Д'Арк на цьому полі.
Чим більше і "серйозніше" будуть звинувачення проти неї, тим вище буде її рейтинг (на вчора він був на рівні похибки)

Можливий арешт і пару тижнів в СІЗО, і нова "Юля" готова. Без арешту, процес затягнеться і може зависнути ", - пише в Facebook Дмитро Співак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хотіла знести купол Ради мінометом. Хто виживе - добити з автоматів - Савченко звинуватили у підготовці теракту

Народний депутат Надія Савченко не коментувала питання про те, чи готувала вона теракти у Верховній Раді, але каже, що готова публічно свідчити на детекторі брехні.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко посувають - мережі про Савченко і теракт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути