Ексклюзиви
понеділок, 08 серпня 2011 16:02

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Тимошенко посадили до СІЗО за гострий язик - Гримчак

Тимошенко посадили до СІЗО за гострий язик - Гримчак

Колишній прем'єр-міністр Юлія Тимошенко насправді потрапила до СІЗО за свій гострий язик.

Таку думку у коментарі Gazeta.ua висловив народний депутат від "Народної Самооборони" Юрій Гримчак.

Зокрема, на його думку, арешти Луценка і Тимошенко - це наочний приклад того, що переслідування почали з них, а наступним може стати вже кожний.

"Тимошенко була затримана за гострий язик. Адже вона дуже гостро висловилась на адресу нашого унікального прем'єр-міністра Азарова. І дєдушка так образився, що влада прийняла рішення закрити Тимошенко у СІЗО", - пояснив Гримчак.

Разом з тим, на переконання політика, Юрія Луценка затримали за те, що він офіційно виступав проти рішень суду, не визнавав своєї вини і відмовлявся давати проти себе свідчення - "тобто використовував усі конституційні права".

"За це ж треба обов'язково посадити", - зауважив з іронією Гримчак.

Він нагадав, що з метою протидії диктатурі в Україні сьогодні було створено відповідний Комітет опору, під заявою якого свої підписи поставили лідери десяти опозиційних партій.

"Я знаю, що В'ячеслав Кириленко також висловлювався за такий Комітет, але я не можу його знайти, бо у нас зв'язок біля суду не добре працює. Також поки що мені невідома позиція Тягнибока", - додав представник "Народної самооборони".

Нагадаємо, сьогодні представники опозиційних парламентських партій об'єдналися в Комітет опору диктатурі в Україні. Заяву про створення Комітету підписали лідери Європейської партії України, Партії захисників вітчизни, партій "Народна самооборона", "Батьківщина", "Реформи і порядок", "Громадянська позиція", "Народна України", "Наша Україна", Народного руху України і "Фронту змін".

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко посадили до СІЗО за гострий язик - Гримчак». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

39

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути