понеділок, 08 серпня 2011 13:46

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Адвокат Тимошенко розповів, як витягуватиме її з-за ґрат

Адвокат Тимошенко розповів, як витягуватиме її з-за ґрат

Адвокат Юлії Тимошенко Юрій Сухов має намір під час сьогоднішнього судового засідання оголосити чергове клопотання про зміну запобіжного заходу для екс-прем'єра.

Про це він сказав на брифінгу біля будівлі Печерського суду.

Сухов нагадав, що суддя Кірєєв вже двічі відмовляв захисту у зміні запобіжного заходу, хоча жодних підстав для цього не мав.

"Ми заявили клопотання про передачу Тимошенко на поруки, підписане представниками декількох церковних конфесій, однак суд і цього разу відмовив", - підкреслив адвокат.

За його словами, на після поновлення засідання буде оголошено звернення української інтелегенції та народних депутатів стосовно арешту Тимошенко.

"На початку засідання я планую знову заявити клопотання про зміну запобіжного заходу. Оскільки суд ігнорує клопотання української церкви, то можливо він врахує гарантії, які надаватиме інтелігенція", - зауважив він.

На запитання стосовно апеляції, яку він подавав адвокат, Сухов відповів так:"Вчора ми через пошту подали апеляцію. На мою думку, твердження про те, що це рішення не підлягає оскарженню, базується не на українському законодавстві".

На запитання ж про те, чи дозволили йому побачення з Тимошенко, адвокат припустив, що суд буде працювати до завершення робочого дня.

"За станом на сьогодні у мене немає дозволу на побачення з Тимошенко, а в неробочий час відвідувати СІЗО неможливо. Якщо засідання в нас будуть тривати так як і зараз - весь робочий день, то, фактично я буду позбавлений можливості побачитися з підзахисною та узгодити певні позиції", - резюмував він.

Зараз ви читаєте новину «Адвокат Тимошенко розповів, як витягуватиме її з-за ґрат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

29

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути