середа, 01 жовтня 2008 16:10

Тимошенко назвала книгу про себе гидотою і попросила її не читати

Тимошенко назвала книгу про себе гидотою і попросила її не читати
Прем"єр-міністр України Юлія Тимошенко не має наміру читати книгу Дмитра Чобота "Макуха або штрихи до політичного портрета Блоку Юлії Тимошенко". Про це Тимошенко повідомила сьогодні на прес-конференції в Кабінеті міністрів.

"Я всі ці брудні випади не читаю. Як правило, таким людям платять гроші і вони пишуть. Ми теж колись Чоботу платили гроші, він теж там гидоту писав, на жаль", - сказала Тимошенко.

Ми теж Чоботу платили гроші, щоб він гидоту писав

Прем"єр-міністр вважає, що ця книга не заслуговує на увагу громадськості. "Я прошу суспільство цю брудну річ не читати, краще стежити за діями політиків. Це більш системні речі, які можуть стати основою для формування ставлення до політика. Це абсолютно замовлена і за гроші зроблена річ", - переконана вона.

Сьогодні автор скандальної книги про Віктора Медведчука "Нарцис" Дмитро Чобот презентував своє нове художнє дослідження про БЮТ "Макуха або штрихи до політичного портрета Блоку Юлії Тимошенко".

Чобіт нагадав, що макуха - це продукт, який залишається після вичавлювання масла, він дуже добре пахне, але мало корисний.

"Я вважаю, що БЮТ - це звичайна політична макуха, під яскравою обгорткою якої ховається нехороша її суть. Звідси і назва книги", - сказав він.

Автор повідомив, що в книзі розповідається про БЮТ і її лідера Юлію Тимошенко, зокрема, про її родовід, бізнес. Крім того, в книзі приведений перелік всіх її кримінальних справ, матеріали про перерахування коштів.

Також, за словами Чобота, в книзі викладені маловідомі факти з життя Тимошенко. Зокрема, розповідається про діда Юлії Тимошенко Абрама Кельмановича Капітельмана.

При цьому Чобіт відзначив, що до дослідження родоводу Юлії Тимошенко його спонукала сама лідер БЮТ, яка сказала журналістам, що у неї по лінії батька всі латиші до десятого коліна, а по лінії матері - всі українці, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко назвала книгу про себе гидотою і попросила її не читати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути