четвер, 20 вересня 2007 09:02

Тимошенко купили за $102 тисячі, а Ющенка - за $35 тисяч (ФОТО)

У вівторок відбувся аукціон з продажу ляльок, які поєднали в собі образи відомих українських політиків і кіногероїв. Організатори акції зібрали цього разу більше 300 тисяч доларів, які мають піти на апарат для дітей, хворих на лейкемію.

Головним сюрпризом вечора стало те, що ляльки Тимошенко в образі жінки-кішки та Шуфрича в образі Нео з "Матриці" опинилися в одних руках.

Їх купив СДПУ(о)шник, депутат парламенту 4 скликання Олег Немировський. За Тимошенко він віддав 102 тисячі доларів, зробивши її таким чином найдорожчою лялькою аукціону. Шуфрич обійшовся Немировському у значно меншу суму, 17 тисяч доларів.

Коли власника Шуфрича і Тимошенко спитали, чому він купив лідерку БЮТ (з Шуфричем все зрозуміло), він відповів просто: "А як же кохання?"

Проте була й інша версія того, чому Немировський виклав за Тимошенко таку суму. "Я забагато випив", - зізнався СДПУ(о)шник.

Покупці інших ляльок-політиків були менш щедрими. Наступною у рейтингу найдорожчих ляльок опинилася найбагатша людина України Рінат Ахметов. Його придбав невідомий "шахтар з Луганська" за 50 тисяч доларів.

Інші учасники рейтингу розподілилися наступним чином.

За ляльку Ющенка-Супермена заплатили 35 тисяч доларів. Його купив Лев Миримський, один з лідерів блоку "КУЧМА", який пообіцяв повернути президента "господарю" – Леоніду Кучмі.

Ляльку прем"єра Віктора Януковича в образі Спайдермена оцінили у 25 тисяч "зелених". Його купив Сергій Шахов, луганський "регіонал".

За таку ж суму пустили з молотка Леоніда Черновецького, зображеного у звичному образі інопланетянина. 25 тисяч доларів за нього віддав бізнесмен, голова Виконкому Народного Фонду "Сузір"я", Артак Толмасян.

Лідер комуністів Петро Симоненко у ролі Шварценеггера обійшовся невідомому бізнесмену у 16 тисяч доларів.

11 тисяч доларів заробили організатори акції на ляльці Юрія Луценка, якого купив бізнесмен Валерій Ксьондзенко. 10 тисяч – на ляльці прогресивної соціалістки Наталі Вітренко, яка відійшла Фонду підтримки військово-промислового комплексу.

Найдешевшими ляльками-політиками виявилися Олександр Мороз, Володимир Литвин, Раїса Богатирьова та Олександр Волков. За них заплатили по 8 тисяч доларів.

Мороза купив колишній СПУшник, депутат Київської облради Костянтин Бондарєв, який вийшов з партії після "зради" лідера соціалістів.

Литвина купила студентка Марина Бойко. Каже, Литвин – її улюблений політик. Проте, звідки в неї знайшлося 8 тисяч на Литвина, – так і не зізналася.

Богатирьову купила не менш загадкова дівчина Оксана, а Волкова - 28-річна дівчина-психотерапевт. "Мені подобається Волков як політик, як людина і як чоловік", - зізналася вона, пише TabloID.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко купили за $102 тисячі, а Ющенка - за $35 тисяч (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути