пʼятниця, 02 вересня 2011 12:36

Тігіпко розповів, що пішов до ПР, бо у тих не вистачає людей

Тігіпко розповів, що пішов до ПР, бо у тих не вистачає людей

Віце-прем'єр-міністр, міністр соціальної політики, лідер партії "Сильна Україна" Сергій Тігіпко пояснює необхідність злиття своєї партії з Партією регіонів тим, що в ПР не вистачає нових кадрів.

Про це він сказав на акаунті в Facebook у своєму відеозверненні до інтернет-спільноти.

"Сьогодні в Партії регіонів не вистачає, як і у всіх інших (і структур комерційних, і політичних), щонайменше двох речей: нових людей, які готові генерувати ідеї і готові їх відпрацьовувати, що саме по собі надзвичайно важко", - сказав Тігіпко.

"Ідеї і люди - ось, чого сьогодні на вистачає країні. Але якщо не вистачає ідей і людей, чому ми не можемо прийти туди зі своїми ідеями, включиться в цю роботу? - упевнений політик. - Нам протягують руку і кажуть "Давайте!". І я думаю, що б найближчим часом взяли кращих наших фахівців і подивилася, готові вони чи ні. У нас такі люди й ідеї є".

За його словами, таке злиття також необхідне, зважаючи на складну економічну ситуацію у світі та важливості у зв'язку з цим об'єднання зусиль для проведення реформ.

Тігіпко також розповів, що він довго придивлявся до Партії регіонів та намагався з'ясувати, чи готові вони робити реформи.

Зараз ви читаєте новину «Тігіпко розповів, що пішов до ПР, бо у тих не вистачає людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути