четвер, 25 серпня 2011 19:14

"Сергій Тігіпко пройшов дуже сильний природний відбір"

 

Лідер партії "Сильна Україна" Сергій Тігіпко не випадкова людина в політиці і бізнесі. Таку думку в інтерв'ю журналу "Країна" висловив директор Європейського інституту інтеграції та розвитку Дмитро Видрін.

"Він був не рядовий функціонер. Керував величезною обласною організацією секретної на той час Дніпропетровщини. Тігіпко пройшов дуже сильний природний відбір – тому він не випадкова людина в політиці й бізнесі. Це – перша його особливість, якій він завдячує своєю психологічною стійкістю", - зауважив він.

"Друга особливість Тігіпка – він походить з унікальної дніпропетровської еліти, яка вміє мімікрувати до будь-яких обставин. Донецькі й у Львові будуть донецькими, а львів'яни й у Донецьку – львівськими. Дніпропетровці ж у Львові – львівські, а в Донецьку – донецькі. У цьому, до речі, сила й диво Юлії Тимошенко. У Львові вона більша бандерівка за пращурів Бандери, а в Донецьку – палкіший уболівальник "Шахтаря", ніж Рінат Ахметов", - наголосив Видрін.

Він підкреслив, що "ця подвійна природа дніпропетровської еліти дозволяє її вихідцям пристосовуватися до будь-яких політичних і економічних обставин".

"Тігіпко – непересічна людина. Комсомольська спритність плюс дніпропетровське лицедійство – дуже сильне поєднання якостей. Таке має лише Тимошенко й частково – Лазаренко", - зауважив експерт.

Тігіпко вів виборчу кампанію Януковича 2004-го та власну півтора року тому. У чому їхня різниця Видрін розповість в журналі "Країна" № 32 (85) за 26 серпня 2011 року.

 

Журнал можна купити у точках продажу преси за ціною 9 гривень.

Передплату на журнал "Країна" можна оформити у будь-якому поштовому відділенні України. Передплатний індекс - 37278. Вартість передплати на місяць — 28 грн.

 

Зараз ви читаєте новину «"Сергій Тігіпко пройшов дуже сильний природний відбір"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути