вівторок, 23 серпня 2011 11:55

Кендзьор розповів, чим Литвин і Тігіпко допоможуть "регіоналам"

Кендзьор розповів, чим Литвин і Тігіпко допоможуть "регіоналам"

Партія регіонів може піти на компроміс із спікером парламенту Володимиром Литвином. Так Gazeta.ua народний депутат із фракції НУ-НС Ярослав Кендзьор прокоментував інформацію ЗМІ про те, що Литвин хоче від Партії регіонів 5 місць у її списках на наступних виборах в Раду та 5 мажоритарних округів взамін на вливання його партії в ПР.

"Володимира Михайловича треба привітати з тим, який він прагматичний політичний лідер Народної партії. "Регіонали" думають, що, залучивши партії Тігіпка та Литвина, виділивши їм місця, суттєво збільшать свою кількість мажоритарників і списочників у наступній Верховній Раді. Але я вважаю, що далеко не 100 % прихильників Литвина та Тігіпка отак по команді підуть, будуть агітувати і голосувати за нову підсилену Партію регіонів", - зазначив він.

Депутат вважає, що у влитті Народної партії в Партію регіонів є певний сенс. "Електорат Тігіпка та Литвина не багато різниться із електоральним полем "регіоналів". Звісна річ, вони можуть зібрати трішки більший "врожай" на виборах, ніж якби йшли одноосібно", - пояснив Кендзьор.

Говорячи, як відреагує народ на таке об'єднання, політик зауважив: "Сьогоднішню когорту політиків абсолютно не турбує, що вони раніше казали на виборах. Це я пам'ятаю, що "Україні потрібен Литвин". Ще дехто замислювався, як же ж Україна без Литвина?! Виявляється, що він сам забув про те, наскільки був необхідний країні. Сьогодні він може за декілька мандатів підняти руки і здатися Партії регіонів. Якби це була тільки одна зачіпка, з якої можна кепкувати і складати з приводу цього анекдоти. Саме такого плану поведінка зараз супроводжує нашу політику".

Зараз ви читаєте новину «Кендзьор розповів, чим Литвин і Тігіпко допоможуть "регіоналам"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути