неділя, 17 березня 2019 11:56

Тарута і Тимошенко знімуться в спільному ролику

Тарута і Тимошенко знімуться в спільному ролику
Сергій Тарута і Юлія Тимошенко заявляють, що успішну країну можна побудувати тільки за умови об'єднання зусиль проукраїнських політиків і прогресивного суспільства.

Після вчорашньої заяви кандидата в президенти України Сергія Тарути про рішення підтримати на президентських виборах Юлію Тимошенко, експерти почали коментувати цей крок і прогнозувати подальший розвиток подій.

"Маючи очевидну підтримку в центрі і на заході, Тимошенко доповнила її електоратом південного сходу України, який підтримував Сергія Таруту. Будучи вихідцем зі сходу і маючи там авторитет, Тарута зробив основним елементом своєї кампанії мирний план по Донбасу, який гармонійно доповнить існуючі пропозиції Тимошенко . Їх об'єднання тільки зміцнить позиції Тимошенко Донбасом ", - пише в своєму блозі на "Кореспонденті" політолог Владислав Дзівідзінський.

Він висловив думку, як позначиться це об'єднання на технології виборчої кампанії політиків в подальшому, в тому числі на їх рекламній кампанії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко пропонують Таруту в прем'єри

"Мова не йде про припинення кампанії Тарути. На відміну від тих учасників, які зняли свої кандидатури з президентських перегонів, Тарута продовжить виборчу кампанію і планує продовжити передвиборний тур по країні. Плануються і загальна відеореклама, і загальні бігборди", - зазначив Дзівідзінский.

На його думку, мова не йде і про злиття політичних сил.

"На парламентські вибори партія "Основа" піде окремо від ВО "Батьківщина" Юлії Тимошенко", - повідомив політолог. І додав, що в разі виграшу Тимошенко на президентських виборах, кандидатура Тарути буде розглядатися на пост прем'єра.

Сергій Тарута і Юлія Тимошенко підписали Меморандум про взаємодію. Мета такої взаємодії кандидатів в президенти - "перезавантаження системи управління державою", йдеться в Меморандумі. Кандидати зобов'язалися припинити кровопролиття на Донбасі і об'єднати країну від Сходу до Заходу, підготувати і прийняти нову народну Конституцію України, імплементувати програмні напрацювання, викладені в Новій економічній стратегії України і Доктрині збалансованого розвитку "Україна 2030", реалізувати Новий курс України.

Зараз ви читаєте новину «Тарута і Тимошенко знімуться в спільному ролику». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути