середа, 09 червня 2010 17:04

Священиків попросили знищити "сатанинську силу Януковича" (ФОТО)

Українська республіканська партія на чолі з заступником її голови Ростиславом Новоженцем презентувала відривний календар.

Презентація відбулася на "політичній клумбі" на проспекті Свободи у центрі Львова.

Його назвали Вікторіанським, оскільки методи правління Януковича, на думку "республіканців", нагадують тоталітарний режим Вікторіанської доби у Великій Британії. На кожній із сторінок зображено Віктора Януковича та цифру, яка нагадує скільки залишилося главі держави до пенсії.

Заступник голови УРП Ростислав Новоженець нагадав натовпу, який зібрався біля календаря, що 9 липня Віктору Януковичу виповниться 60 років, тобто президент досягне пенсійного віку.

В партії сподіваються, що Віктор Федорович після святкування ювілею, покине свій пост та піде на відпочинок.

"Не суттєво, чи добровільно Янукович піде на пенсію, чи ми його виштовхаємо, але ми сподіваємося, що 9 липня стане останнім днем його правління," - наголосив Новоженець.

Він також зазначив, що УРП "зверталась до різних релігійних конфесій та просила священиків молитися Богу, щоб він допоміг у знищенні сатанинської сили, тобто Януковича".

Календар буде стояти цілодобово, але у цілях його безпеки висітиме лише одна сторінка, яку кожного дня мінятимуть на нову з відповідною датою.

Фото: Ігор Хомич/Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Священиків попросили знищити "сатанинську силу Януковича" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

24

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути