пʼятниця, 02 грудня 2011 13:23

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Стан здоров'я Тимошенко не поліпшується, бо її не лікують - захисник

Стан здоров'я Тимошенко не поліпшується, бо її не лікують - захисник

Керівник групи захисту екс-прем'єр України, лідера партії "Батьківщина" Юлії Тимошенко Сергій Власенко спростовує інформацію Державної пенітенціарної служби про те, що стан здоров'я Тимошенко поліпшується.

"Стан здоров'я Тимошенко не поліпшується. Ця інформація не відповідає дійсності", - сказав Власенко на прес-конференції в п'ятницю в Києві.

За його словами, у четвер у той час як надавали допомогу судді-доповідачу з попереднього розгляду апеляції на вирок щодо "газової справи", він був у камері Тимошенко. При цьому Власенко побачив, що екс-прем'єр як і раніше себе почуває погано.

"Тимошенко не отримувала лікування. Їй просто знімали больовий синдром", - додав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко відсвяткувала день народження в ізоляторі

У свою чергу, перший заступник лідера партії "Батьківщина" Олександр Турчинов не береться прогнозувати можливість присутності екс-прем'єра на розгляді апеляції щодо "газової справи" 13 грудня через те, що Тимошенко не надається медична допомога.

"Якщо Юлії Володимирівні не надаватимуть компетентного, хоча б мінімального лікування, у мене дуже песимістичні прогнози .. .. Прогнозувати, чи буде Тимошенко присутня на апеляції 13 числа, я не можу. У мене немає оптимізму" - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Два конвоїри волокли Тимошенко по лікарні, у неї виявили грижу - джерело

Як повідомлялося, Апеляційний суд Києва у четвер провів попередній розгляд апеляції Тимошенко і її захисту на вирок Печерського районного суду щодо "газової справи", за яким екс-прем'єра було засуджено на 7 років позбавлення волі. Екс-прем'єра на засіданні не було через стан здоров'я.

Майже всі клопотання захисту, включаючи прохання змінити запобіжний захід для Тимошенко, були відхилені.

Зараз ви читаєте новину «Стан здоров'я Тимошенко не поліпшується, бо її не лікують - захисник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути