субота, 26 листопада 2011 14:58

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Два конвоїри волокли Тимошенко по лікарні, у неї виявили грижу - джерело

Два конвоїри волокли Тимошенко по лікарні, у неї виявили грижу - джерело

У екс-прем'єра Юлії Тимошенко під час обстеження 23 листопада виявили міжхребцеву грижу. Про це "Радіо Свобода" у п'ятницю розповіла працівниця хірургічного відділення Київської обласної клінічної лікарні, яка просила не називати її імені й посади.

За її словами, у вівторок увечері головний лікар Микола Анкін доручив молодшому медперсоналу провести генеральне прибирання нового корпусу хірургічного відділення на вулиці Пугачова, а вночі – додатково викликав на роботу технічних працівників. Лікарям повідомив, що зранку в середу привезуть на обстеження Тимошенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У СІЗО повідомили, що Тимошенко отримує "лікування у повному обсязі"

"Близько шостої приїхала машина, яка перевозить засуджених. Під'їхала до чорного входу. І звідти, як відчинили двері, ми побачили, що вивели Юлію Тимошенко. Вона була така вимучена, ми ледь впізнали її – аж страшно дивитися", – говорить свідок.

"Ми досі плачемо, як згадуємо. Вона не могла йти, в нас є візочки, але ніхто їй не подав. Два конвоїри схопили її й потягли. І ще прикривали її щитами, щоб ми не бачили, хто це. Привозили до нас і бомжів, і наркоманів – і тим каталки давали, а то людину просто волокли", - сказала працівниця лікарні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гроші за вбивство Щербаня виплачувалися з рахунків Тимошенко - ГПУ

Співрозмовниця згадує, що керівники лікарні виганяли працівників з коридорів, щоб ті менше побачили. І забороняли розповідати про це будь-кому, під загрозою звільнення.

"Всіх попередили, щоб ніхто жодної інформації не поширював. Бо інакше, обіцяють, буде погано і їм, і їхнім родинам", – розповіла вона.

За словами джерела, співробітники лікарні мають намір в неділю вийти під стіни Лук'янівського СІЗО, щоб підтримати Тимошенко, та привітати її з Днем народження.

Раніше повідомлялося, 27 листопада, о 14:00 перед Лук'янівським СІЗО на Дні народженні Тимошенко будуть виступати: Олександр Пономарьов, Ніна Матвієнко, Тарас Чубай, Тарас Петриненко, Полежака і Барабас, гурт Вій, гурт King Size, гурт Фіолет, гурт Ет Сетера, гурт ТНМК і народний хор Гомін.

Зараз ви читаєте новину «Два конвоїри волокли Тимошенко по лікарні, у неї виявили грижу - джерело». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

76

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути