пʼятниця, 25 листопада 2011 22:00

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

У СІЗО повідомили, що Тимошенко отримує "лікування у повному обсязі"

У СІЗО повідомили, що Тимошенко отримує "лікування у повному обсязі"

Екс-прем'єр Юлія Тимошенко отримує лікування в повному обсязі і їй надано висновки всіх медичних обстежень.

Про це повідомили в прес-службі Державної пенітенціарної служби України, пише Українська правда.

У відомстві нагадали, що 23 листопада, в рамках виконання рекомендації комісії МОЗ України для проведення додаткового інструментального обстеження (магнітно-резонансна томографія, рентген, сонографія) стану здоров'я Тимошенко за межами Київського СІЗО ув'язнену було вивезено до Київської обласної клінічної лікарні.

"Час проведення цього обстеження було попередньо погоджено з адміністрацією лікувального закладу, та безпосередньо самою Тимошенко. Скарг або претензій з цього приводу від Тимошенко до адміністрації Київського СІЗО не надходило", - уточнили в прес-службі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко переселили до іншої камери через ремонт опалення та сантехніки

Того ж дня, за письмовою згодою Тимошенко, до Київського СІЗО прибула комісія МОЗ України для вивчення результатів згаданого обстеження та призначення подальшого лікування.

"Комісію рекомендовано надання Тимошенко лікування, яке станом на 19.00 годину 25 листопада вона отримує в повному обсязі в межах Київського СІЗО", - заявили в прес-службі.

"Одночасно інформуємо, що згідно письмового звернення Тимошенко до керівництва Київського СІЗО їй було надано висновки всіх медичних обстежень, проведених в Київській обласній клінічній лікарні", - уточнили у відомстві .

Державна пенітенціарна служба запевняє, що умови тримання Тимошенко відповідають законодавчо встановленим нормам, а стан здоров'я ув'язненої продовжує перебувати під контролем медперсоналу Київського СІЗО.

Зараз ви читаєте новину «У СІЗО повідомили, що Тимошенко отримує "лікування у повному обсязі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути