четвер, 01 грудня 2011 19:39

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Апеляційний суд не випустив Тимошенко

Апеляційний суд не випустив Тимошенко

Апеляційний суд Києва не знайшов підстав для звільнення з-під варти екс-прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко.

Як передає "Інтерфакс-Україна", відповідне рішення суд виніс у четвер на попередньому засіданні за скаргою на вирок щодо "газової справи".

Таким чином, суд не задовольнив клопотання захисту про зміну запобіжного заходу Тимошенко з арешту на іншу, не пов'язану з утриманням під вартою.

Апеляційний суд Києва не угледів підстав для зміни запобіжного заходу екс-прем'єру.

"Підстав для проведення судового слідства в повному обсязі... а також для скасування запобіжного заходу на даній стадії не вбачається. Підстав для припинення провадження у справі у зв'язку зі станом здоров'я для Тимошенко немає", - сказала суддя-доповідач Олена Сітайло.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко потрібне хірургічне втручання - екс-міністр

Таким чином, суд відмовив у задоволенні ряду клопотань захисту екс-прем'єра. Разом з тим, апеляції захисників і самої Тимошенко будуть розглядатися Апеляційним судом 13 грудня о 11.00.

Апеляційний суд також відмовився допустити Сергія Власенка та Миколу Титаренка до "газового справі Тимошенко" як захисників, мотивувавши тим, що подача апеляції на відсторонення захисників судом першої інстанції не передбачена законодавством.

Раніше повідомлялося, у екс-прем'єра під час обстеження 23 листопада виявили міжхребцеву грижу. Тимошенко провели додаткове інструментальне обстеження (магнітно-резонансна томографія, рентген, сонографія).

Зараз ви читаєте новину «Апеляційний суд не випустив Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути