четвер, 01 грудня 2011 16:33

Якби Європа знала все про Тимошенко, то не приймала б "турботливих" резолюцій - Зубанов

Якби Європа знала все про Тимошенко, то не приймала б "турботливих" резолюцій - Зубанов

Чинна українська влада не спромоглась донести європейцям реальний стан речей про Юлію Тимошенко. Бо якби в Європі знали реальну ситуацію навколо ув'язненого лідера "Батьківщини", то б не приймали резолюцію із закликом забезпечити політичні права Тимошенко.

Таку думку у коментарі Gazeta.ua висловив народний депутат від Партії регіонів Володимир Зубанов.

"Це компромісна резолюція. В Європарламенті дуже сильні позиції Європейської народної партії, яка має спільний меморандум з "Батьківщиною" і яка підтримує її у будь-яких питаннях", - уточнив регіонал.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Резолюція Європарламенту: "Тимошенко треба допустити до виборів"

Крім того, на його думку, українська влада не спромоглась донести європейцям реальний стан речей про Тимошенко, тому питання про неї увесь час піднімається у резолюціях ЄП.

"Якби вони знали, яка була нанесена шкода державі на 10 років, у скільки це обійдеться українському народу, якби вони були обізнані в інших справах щодо Тимошенко, якщо б європейці потурбувались підключити свої правоохоронні органи до розгляду справ екс-прем'єрки, тоді б такої резолюції вони не приймали", - вважає Зубанов.

На його переконання, європейцям зараз не до України, у них немає часу розбиратись в українських питаннях.

"У них своїх проблем дуже багато. А те, що вони закликають забезпечити права українських опозиціонерів, - це зайвий раз показує прихильність європейців до демократії. Тут кашу маслом не зіпсуєш", - додав нардеп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Президент Європарламенту нагадав, що Тимошенко безпідставно посадили

"Тому я спокійно ставлюсь до подібних резолюцій. Юлія Володимирівна - доволі відома людина в Європі", - відзначив Зубанов.

За його словами, у влади та опозиції немає іншого шляху, як розібратись у всіх нюансах кримінальних справ проти Тимошенко.

"Слід довести їх до кінця, поставити крапки над "і", отримати рішення Європейського суду з прав людини. Суспільство повинно знати усю правду про такого потужного лідера, як Юлія Володимирівна - хто вона, що хотіла, куди прагнула Україну завести", - резюмував регіонал.

Зараз ви читаєте новину «Якби Європа знала все про Тимошенко, то не приймала б "турботливих" резолюцій - Зубанов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

31

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути