Ексклюзиви
середа, 28 серпня 2019 10:13

Соратника Януковича покликали на засідання нової Ради

Соратника Януковича покликали на засідання нової Ради
Володимира Рибака запросили на засідання Ради. ФОТО: УНІАН

Підготовча депутатська група з організації першого засідання Верховної Ради IX скликання підтримала прохання представника партії "Опозиційна платформа - За життя" і вирішила направити запрошення на урочисте засідання голові Верховної Ради VII скликання Володимиру Рибаку.

"Ми запрошуємо всіх голів Верховної Ради України, які проживають на території держави. Тому, я думаю, все-таки всі голови Верховної Ради повинні мати повагу у майбутніх народних депутатів. Це моя особиста позиція", - сказав керівник підготовчої групи Дмитро Разумков.

Після цього він поставив на голосування пропозицію додати Рибака до списку запрошених на засідання. Більшість членів групи підтримали його, пише Інтерфакс.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Генпрокуратура просить Канаду зняти санкції з соратника Януковича

"Європейська солідарність" виступила проти пропозиції.

"Може бути, ви не соромтеся! Ідіть далі. Запросіть всіх: прем'єр-міністра, там Азіров десь завалявся, Янукович", - сказала Ірина Геращенко.

Рибак очолював парламент за часів екс-президента України Віктора Януковича. Його повноваження припинили після втечі Януковича.

На посаду голови Тернопільської ОДА претендує пристрасний шанувальник екс-президента Віктора Януковича Руслан Комар-Чорний.

Зараз ви читаєте новину «Соратника Януковича покликали на засідання нової Ради». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути