вівторок, 24 квітня 2018 20:26

Скромність не наша чеснота. Луценко розказав євродепутатам про свої досягнення

Скромність не наша чеснота. Луценко розказав євродепутатам про свої досягнення
Генпрокурор Юрій Луценко відзвітував перед Європарламентом за минулий рік. Фото: korrespondent.net

За минулий рік Генеральна прокуратура винесла 1700 вироків у корупційних справах і повернула в держскарбницю близько $2 млрд. Це сказав генеральний прокурор України Юрій Луценко під час трансляції телеканалу "112 Україна".

"Ми маємо 1700 вироків по корупції за минулий рік. Вже близько 300 за цей рік повторно. Близько 2 млрд доларів коштів і нерухомості повернули від корумпованих кланів, ми закрили колосальні схеми розкрадання близько 6-7 млрд доларів щорічно, і це оцінюють наші колеги. Але в той же час зустріч була чесною і ми говорили про величезні проблеми, які все ще залишаються", – зазначив Юрій Луценко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луценко може залишити прокурорське крісло за однієї умови

Раніше, Окружний адмінсуд міста Києва відкрив провадження про законність демонстрації на радіо і телебаченні рекламних роликів про діяльність генерального прокурора Юрія Луценка. У рекламі "Виконуємо закон. Встановлюємо справедливість" хвалять Луценка. Однак Національна рада з питань телебачення і радіомовлення надала статус соціальної реклами. Підготовче засідання призначили на 1 червня.

Зараз ви читаєте новину «Скромність не наша чеснота. Луценко розказав євродепутатам про свої досягнення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути