пʼятниця, 09 вересня 2011 16:14

СБУ затримала ще одного поплічника "васильківських терористів"?

СБУ затримала ще одного поплічника "васильківських терористів"?

Керівника київського осередку організації "Патріот України" Євгена Комісара викликали на допит до Київського обласного управління Служби безпеки України, але з ним вже дві години немає зв'язку.

Як повідомили Gazeta.ua у прес-службі Соціал-національної асамблеї (СНА), до складу якої входить "Патріот України", за інформацією дружини Євгена Комісара - Надії, активіста викликали на допит в СБУ як свідка.

"Це сталось близько 14:00. Тепер з ним немає зв'язку. Дружина припускає, що її чоловіка можуть перевести у статус підозрюваного і затримати", - зазначили в Асамблеї.

За словами соціал-націоналістів, такий висновок напрошується сам по собі, оскільки "перед цим у справі "васильківських терористів" було затишшя, а тут раптом викликали ще одного активіста".

"Така небезпека існує. Хоча ми сподіваємось, що його відпустять", - додали у СНА.

Нагадаємо, 26 серпня 2011 року Солом'янський суд м. Києва на два місяці заарештував трьох представників Соціал-національної асамблеї: двох депутатів Васильківської міськради Ігоря Мосійчука, Сергія Бевза, а також Володимира Шпару. СБУ підозрює їх у підготовці теракту на День Незалежності.

Зараз ви читаєте новину «СБУ затримала ще одного поплічника "васильківських терористів"?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути