Ексклюзиви
четвер, 08 вересня 2011 15:46

Волинські націоналісти вже попередили міліцію, що вони не готують теракти

Волинські націоналісти вже попередили міліцію, що вони не готують теракти

Депутат Волинської обласної ради, голова ВМГО "Національний Альянс" Ігор Гузь звернувся до волинських очільників силових структур із заявою, що ані він, ані члени його організації не зберігають зброю, набої чи вибухівку. Таким чином, політик намагається захистити себе та Альянс від можливих провокацій з боку правоохоронців.

Як повідомили Gazeta.ua у прес-службі "Нацальянсу", про це йдеться у відкритому листі Гузя до прокурора Волинської області А.Гіля, начальника УСБУ у Волинській області В.Мельниковича та начальника УМВС України у Волинській області В.Ходирєва.

За словами політика, в останні півтора роки чинна влада "руками правоохоронців та спецслужб намагається звести рахунки" із опозиційними партіями, організаціями та рухами.

"Під час обшуків їм підкидаються наркотики, зброя, набої, вибухівка. Влада робить все можливе для того, щоб дієва опозиція в державі припинила своє існування", - вважає Гузь.

Як доказ цих дій він згадав про переслідування членів ВО "Батьківщина", ВО "Свобода", "Тризубу" ім. Степана Бандери, "Патріота України", представників фанатського руху ФК "Динамо-Київ".

"З достовірних джерел в правоохоронних органах я маю інформацію про те, що проти організації "Національний Альянс", яку я очолюю, готуються провокації із метою арешту та ув'язнення провідних її активістів", - зауважив Гузь.

У зв'язку із цим політик заявив, що він та його колеги не зберігають зброю, набої, вибухівку, не розповсюджують наркотичні засоби, не друкують фальшивих банкнот, не вчиняли і не планують вчиняти інших тяжких злочинів.

"Всі вони є законослухняними громадянами України, але разом з тим це не заважає їм висловлювати свою громадську позицію та критикувати дії сьогоднішньої влади", - наголосив волинський депутат.

Нагадаємо, 26 серпня 2011 року Солом'янський суд м. Києва на два місяці заарештував трьох представників Соціал-національної асамблеї: двох депутатів Васильківської міськради Ігоря Мосійчука, Сергія Бевза, а також Володимира Шпару. СБУ підозрює їх у підготовці теракту на День Незалежності.

Зараз ви читаєте новину «Волинські націоналісти вже попередили міліцію, що вони не готують теракти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути