Ексклюзиви
вівторок, 06 вересня 2011 12:58

На Донбасі "патріоти" гнали "есбеушників" в шию
8

На Донеччині українські соціал-націоналісти провели низку акцій під гаслом "Свободу патріотам", спрямованих проти репресій активістів організації "Патріот України" та Соціал-національної асамблеї (СНА).

Зокрема, як повідомили Gazeta.ua у прес-службі СНА, протестні заходи були проведені у Донецьку та Красноармійську.

У Донецьку біля обласної державної адміністрації місцеві соціал-націоналісти запалили димові шашки і вимагали звільнення "патріотів", котрих звинувачують у "тероризмі". Біля пам'ятника Тарасу Шевченку вони розгорнули банер і проскандували: "Свободу патріотам!", "РЕ-ВО-ЛЮ-ЦІЯ", "Слава Україні!".

"Перехожі виявляли інтерес до нашої акції та висловлювали підтримку. Жителям Донбасу набрид владний беспредел. Очевидно, що кримінальна справа проти наших побратимів ("васильківських терористів" - ред.) є сфабрикована, тому ми вимагаємо покарати винних співробітників СБУ", - заявили активісти.

Також протестні мітинги відбулись у донбаському місті Красноармійськ - там соціал-націоналісти вивісили банер "Свободу патріотам" на в'їзді до міста, а також на мосту.

"Абсолютна більшість жителів міста висловлювала з нами солідарність в антиСБУшних настроях і заявляла, що "СБУшників треба гнати в шию", - зауважили у СНА, пообіцявши, що це не останні акції протесту на Донбасі.

Нагадаємо, 26 серпня Солом'янський суд м. Києва на два місяці заарештував трьох представників Соціал-національної асамблеї: двох депутатів Васильківської міськради Ігоря Мосійчука, Сергія Бевза, а також Володимира Шпару. СБУ підозрює їх в організації теракту.

Зараз ви читаєте новину «На Донбасі "патріоти" гнали "есбеушників" в шию». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути