четвер, 01 вересня 2011 16:19

Українцям порадили частіше заглядати під ліжко - раптом там АК або наркотики

Українцям порадили частіше заглядати під ліжко - раптом там АК або наркотики

Чинна влада не чіпає справжніх злочинців, натомість усю злість "вихлюпує" на націонал-демократичні сили, підкладаючи їхнім представникам зброю. В опозиції порадили частіше заглядати під своє ліжко.

Про це у коментарі Gazeta.ua заявив заступник голови Народного Руху України Роман Сушко.

"Цій владі треба створювати видимість своєї діяльності. А діяльності ж немає. І для того, щоб створити ілюзію, вони то знаходять злочинців, то відпускають їх", - зауважив політик.

За його словами, влада за допомогою правоохоронних органів використовує проти опозиції статтю "тероризм".

"Адже тероризм ніхто не схвалює. Він хвилює всіх, бо сьогодні це стало злом світового масштабу. Тому вони й грають на цій хвилі. Але це звичайна гра. Нікого б не випустили, якби знайшли у нього справжню вибухівку, або якісь знаряддя для тероризму", - прокоментував Сушко справу "васильківських терористів".

"Чому вони в якості об'єктів не обирають бандитів, які сьогодні мають такі арсенали зброї, що прирівнюються до арсеналів нашого МВС? І тут не йдеться про легкі автомати. Але їх ніхто не знаходить, не переслідує, ніхто не знає, де вони це переховують", - додав рухівець.

За його словами, свою злість чинна влада вихлюпує на націонал-демократичних силах.

"Я думаю, що цей метод в них і далі буде поширюватись. Не дивуйтесь, якщо у мене під ліжком знайдуть автомат Калашнікова чи ще якийсь міномет. І у себе ввечері заглядайте під ліжком - раптом щось там є. Ми ж знаємо їхні дуже прості прийоми: знайти у кишені наркотики, у машині - зброю. І чомусь усе це знаходять останнім часом саме там, де йдеться про націонал-демократію", - наголосив Сушко.

Зараз ви читаєте новину «Українцям порадили частіше заглядати під ліжко - раптом там АК або наркотики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути