середа, 31 серпня 2011 10:58

Харківським націоналістам в офіс підкинули патрони?

Харківським націоналістам в офіс підкинули патрони?

В офісі харківського осередку організації "Патріот України", яка входить до складу Соціал-національної асамблеї (СНА), правоохоронці провели обшук і знайшли 16 бойових набоїв.

Про це Gazeta.ua повідомив речник СНА Сергій Осадчий.

Зокрема, за інформацією активістів харківського осередку, обшук розпочався учора близько 22:00 в офісі організації за адресою вул. Римарська, 18.

"Спочатку причина обшуку була невідома. Але у нас відразу виникли побоювання, що нам, як і у васильківській справі, можуть підкинути якісь протизаконні речі", - зауважив Осадчий.

За словами харківських націоналістів, близько 23:00 "прямо при понятих, не соромлячись", в їхній офіс правоохоронці підкинули патрони.

"Що цікаво... на кухні. Перший раз, коли був обшук, у тій кімнаті нічого знайдено не було. А вдруге, коли там проводили обшук, працівник міліції, не соромлячись, поклав при всіх білий пакет із 16-ма бойовими набоями", - зазначили у СНА.

"Працівники харківської прокуратури із відділу по особливо важливим справам разом із працівниками СБУ у подвір'ї біля офісу організації, голосно сміючись, обговорювали, що "вчора яйця – сьогодні патрони" - ніби це підкидання патронів - помста за акцію біля СБУ. Один із них заявив, що вони "будуть работать па полной", - зауважили в Асамблеї.

Як наслідок, з офісу харківського "Патріоту України" були вилучені комп'ютер та низка інших речей разом із патронами.

Нагадаємо, 26 серпня у Харкові відбулась протестна акція. Будівлю обласного управління Служби безпеки було закидано димовими шашками і яйцями. Учасники акції вимагали звільнити з-під варти активістів "Патріота України", яких затримали на Київщині за підозрою в організації теракту на День Незалежності, і розслідувати інцидент із стріляниною в харківському офісі організації, який стався 23 серпня.

У той день невідомий чоловік відкрив вогонь з травматичної зброї по активістам "Патріота". Кілька людей в результаті інциденту отримали поранення. У лікарні опинився і сам нападник, який - у відповідь - отримав удар молотком по голові.

Зараз ви читаєте новину «Харківським націоналістам в офіс підкинули патрони?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути