субота, 07 квітня 2018 11:45

Найцінніше - це люди, здатні побудувати сильну країну, а ми їх виперли за кордон - Рабінович

Найцінніше - це люди, здатні побудувати сильну країну, а ми їх виперли за кордон - Рабінович
Вадим Рабінович розповів, що думає про масовий виїзд українців за кордон. Фото: "Вечірній прайм"

Найцінніший в світі ресурс - це працездатні люди, яким під силу побудувати процвітаючу державу, але нинішня влада цього не розуміє і своїми діями змушує українців їхати за кордон.

Таку думку в ефірі програми "Вечірній прайм" на телеканалі "112 Україна" висловив народний депутат, лідер політичної партії "За життя" Вадим Рабінович, коментуючи питання телеведучого про можливе скасування безвізового режиму для України.

"Вони не зупинять безвіз з однієї простої причини. Тому що найкраще, що могло бути для Європи - це безвіз. Наприклад, в Чехії зарплата в три рази менше, ніж в Німеччині. І чехи шукають де роботу? В Німеччині. При цьому Чехія збільшила в 8 разів квоту для українців. Тому що найцінніше сьогодні в світі - це працездатні люди! Найцінніше в світі, за що борються, - це населення, яке буде будувати свою державу. А ми їх випхали за кордон! І хоч безвіз не дає права на роботу за кордоном, близько 70% влаштовуються, незважаючи на те, що платять нашим людям набагато менше ... Це добре, що люди їздять за кордон, але зробіть так, щоб вони хотіли повернутися в свою країну і працювати в ній, а не змушуйте їх їхати ", - висловив обурення політик.

Як вважає народний депутат, це абсолютно неправильно, що українська влада весь час йде на поводу у ЄС.

"Якщо ми весь час будемо боятися "європейців", давайте тоді країну здамо. Давайте знищимо власний народ, якщо це сподобається європейцям. Давайте припинимо надавати медичні послуги народу, щоб не засмучувати Європу. Про що ми говоримо? Яка мені повинна бути різниця, що скаже інша країна, якщо вбивають мій народ. Яка мені різниця, що буде говорити якийсь європейський або проєвропейський політик, якщо на наших очах країну вбивають? Скажіть мені, чому я повинен вірити їм? Вони кажуть, що якщо ми ліс не дозволимо вирубувати, теж не будуть нам нічого давати - відмовляться і не буде інтеграції. Ну так що тепер - давайте вирубаємо Карпати? Це неправильно! "- констатував парламентарій.

Він переконаний, що Україна як у внутрішній, так і в зовнішній політиці повинна переслідувати тільки свої проукраїнські інтереси.

"Треба це виправляти - треба стежити, щоб не вирубували наші ліси. Чому у патріотів не вистачило сил блокувати вирубку лісу - лягти і не дати вивести український ліс? Тому що не платять за це. От і все. У нас повинна бути проукраїнська позиція з питання. Яка нам різниця, що вони говорять всі? Вони думають про свої країни, про свій народ. Зараз Меркель (федеральний канцлер Німеччини Ангела Меркель, - ред.) Дозволила робити "Північний потік-2". Всі обурюються у нас, а Меркель думає про свій народ. А ми повинні думати про українців ", - резюмував Вадим Рабінович.

Зараз ви читаєте новину «Найцінніше - це люди, здатні побудувати сильну країну, а ми їх виперли за кордон - Рабінович». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути