вівторок, 27 листопада 2012 21:48

Саакашвілі вважає, що не схожий на Тимошенко

Саакашвілі вважає, що не схожий на Тимошенко
Михайло Саакашвілі не має наміру покидати Грузію. Фото: newsgeorgia.ru

Президент Грузії Михайло Саакашвілі не має наміру покидати Грузію, щоб уникнути політичних переслідувань. Про це він заявив в інтерв'ю "5 каналу".

Відповідаючи на запитання, про те, що він, за даними грузинських ЗМІ, нібито порівнює себе з Тимошенко, Саакашвілі пожартував: "Я ніколи не робив цього порівняння. Я не виглядаю як Юлія Тимошенко. Принаймні, моя зачіска".

"Але це все таки інша ситуація. Факт в тому, що суспільства дуже подібні. І фундаментально можна сказати, що це пострадянські суспільства. Люди в основному бідні, вони нетерплячі і хочуть знайти рішення", - підкреслив президент Грузії.

При цьому, відповідаючи на уточнювальне запитання, чи не хоче він на прикладі справ Юлії Тимошенко заздалегідь покинути Грузію, ще до завершення строку свого президентства, щоб уникнути політичних переслідувань з боку опозиції, що прийшла до влади, президент Грузії запевнив, що робити цього не збирається.

"По-перше, мій термін закінчується через рік. Це довгий період часу, в Грузії настільки швидко зміняються речі. В Україні, можливо, це забирає більше часу і це більш повільний процес. Настрої населення змінюються дуже швидко. Тому я нікуди не буду виїжджати з Грузії. Ще багато може трапитися за цей час, за рік ", - уточнив політик.

При цьому Саакашвілі запевнив, що колишнього прем'єра Грузії Вано Мерабішвілі не будуть переслідувати, як зараз переслідують Тимошенко, тому що всі знають, що "він не вкрав жодного долара".

Зараз ви читаєте новину «Саакашвілі вважає, що не схожий на Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути