Ексклюзиви
пʼятниця, 24 січня 2014 19:53

Росія нав'язує Януковичу "лякалки" про розкол України - Стецьків

Росія нав'язує Януковичу "лякалки" про розкол України - Стецьків
Тарас Стецьків Фото: news.mail.ru

Пропагуючи тему розколу України президент Віктор Янукович намагається втримати владу. Цю тему мусолить задля залякування. Про це у коментарі Gazeta.ua розповів екс-нардеп Тарас Стецьків.

"Розкол існує між зграєю бандитів на чолі з Януковичем і суспільством. Оскільки влада безпардонно три роки грабує людей. Тепер пішла на терор проти власного народу. Але це не є розколом країни, це є жорстоке протистояння", - розповів він.

Подібне залякування екс-нардеп називає технологією, нав'язану Росією.

"Янукович мусолить тему розколу країни задля збереження своєї влади. Це його технологія. Він у черговий раз хоче поділити Україну на Схід і Захід, опертися на так званий південний схід. Думає, що утримається при владі подібним залякуванням людей. Янукович повторює те, чого хоче Росія. А Росія дійсно хоче розколоти Україну і забрати собі південний Схід. Вони використовують Януковича, як інструмент досягнення мети. Мені здається, що він зараз вже не контролює ситуацію в країні і в значній мірі не контролює ситуацію у владі. Тому Янукович перетворився в сліпе знаряддя російської політики по розколу України", - додав екс-нардеп.

Стецьків зазначив, що ніякого розколу країни не буде.

"Цього не вдасться досягти, навіть якщо хтось дуже хоче. Тому що Західна, Центральна і значна частина Східної України проти Януковича", - додав він.

Зараз ви читаєте новину «Росія нав'язує Януковичу "лякалки" про розкол України - Стецьків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути