Ексклюзиви
субота, 01 серпня 2020 21:29

Росія розпалює в Україні війну "всі проти всіх" - голова Служби зовнішньої розвідки

Росія розпалює в Україні війну "всі проти всіх" - голова Служби зовнішньої розвідки
Росія веде проти України "хитру війну". Фото: РБК

Російські спецслужби активно проводять спецоперації аби створити конфлікти і максимально розділити українське суспільство.

Головне завдання для росіян – дискредитувати українську національну ідею і західний вектор руху, повідомив у своїй статті у виданні "Дзеркало тижня" голова Служби зовнішньої розвідки України Валерій Кондратюк.

Фактично мовиться про спроби розпалити на території нашої держави "війну всіх проти всіх" і проведенні на цьому фоні політично-диверсійної або силової операції щодо зміни керівництва держави, – наголосив він.

Головна мета Російської Федерації – дестабілізувати ситуацію в Україні до такого рівня, щоб Кремль підняв питання "гуманітарної допомоги", щоб "перекрити кисень Україні братніми обіймами".

Москва активно маніпулює фактором тимчасово окупованих територій, намагаючись протиставити народ України та "київську владу", яка начебто зрадила передвиборчі обіцянки щодо миру на Донбасі, – написав Кондратюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Існує загроза повномасштабного вторгнення Росії - МЗС

Нагадаємо, є версія, що військові навчання "Кавказ-2020", заплановані Росією на цю осінь, можуть послужити не просто для захоплення водної інфраструктури Херсона, але і для окупації всього півдня України.

Зараз ви читаєте новину «Росія розпалює в Україні війну "всі проти всіх" - голова Служби зовнішньої розвідки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути