Ексклюзиви
субота, 22 грудня 2012 09:27

"Регіони" – це клуб інтересів. Рибак ці інтереси врівноважує"

"Регіони" – це клуб інтересів. Рибак ці інтереси врівноважує"
У Януковича до Азарова таке саме ставлення, як і до Рибака, зауважує Царьков Фото: gazeta-nd.com.ua

Володимир Рибак є своїм майже для всіх у Партії регіонів. Таку думку у новому номері журналу "Країна" висловив колишній народний депутат від Комуністичної партії України Євген Царьков.

"Він її створював. "Регіони" – це клуб інтересів. Рибак ці інтереси врівноважує – Колеснікова, Льовочкіна, Фірташа тощо. Він не належить до жодної групи. Тож Янукович вчинив раціонально. Тим більше, люди із "сім'ї" – Арбузов, Захарченко, Колобов – уже посідають ключові посади. А наші олігархи підтримують будь-яку владу. Тому впевненості в тому, що на їхню кандидатуру можна буде покластися, немає. Треба мати на увазі й імовірний перехід до парламентсько-президентської республіки. Для цього потрібен слухняний спікер", - наголосив він.

Рішення щодо Миколи Азарова Царьков називає дуже неприємним.

"Враховуючи те, як поводилася влада на виборах – підкуповувала, грабувала, застосовувала адміністративний ресурс. Комуністи підтримали його минулого разу, щоб не пропустити до влади "помаранчевих". Зараз знов обирали. Бо "Регіони" могли висунути, наприклад, Сергія Тігіпка. Для нас він – абсолютно неприйнятний. У Януковича до Азарова таке саме ставлення, як і до Рибака. Він теж – донецький і теж не пов'язаний з олігархами. Іноді навіть конфліктує з ними. Влада розігруватиме виставу, що Микола Янович – це старий, тимчасовий прем'єр, якого завтра чи післязавтра знімуть. Проте цілком імовірно, що він очолюватиме уряд аж до президентських виборів. Бо – безконфліктний", - підкреслив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Призначення Азарова та Рибака — це якийсь постсовковий отстой" - нардеп

Думки інших експертів стосовно того, чому головою Верховної Ради став 66-річний Володимир Рибак, а уряд знову очолив 65-річний Микола Азаров, читайте у журналі "Країна" № 49 (152) за 20 грудня 2012 року.

Зараз ви читаєте новину «"Регіони" – це клуб інтересів. Рибак ці інтереси врівноважує"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути